Lisa och Siris resa

RIO !!!

Publicerad 2015-03-07 16:17:09 i Allmänt,

Olá amigos!
 
Sista dagarna på Ilha Grande var jättebra, en dag körde vi båttur runt ön och stannade på lite olika ställen och snorklade och sånt. Jättefint! Och sista dagen vandrade vi i bergen. Det var otroligt vackert och utsikten vi kom till gjorde det värt mödan (trots att vi ville sätta oss ner och ge upp några gånger). Sista kvällen var vi på en BBQ på stranden, det var mumsigt. Här kommer lite blandade bilder.
 
 
 
 
 
 
 
Nu är vi i Rio. Kom hit torsdag eftermiddag. Vi åkte till vårt boende, lämnade grejerna och direkt till Sockertoppen för att hinna se solnedgången. Det var MAGISKT. Så vackert med "centrum" på höger sida, Copacabana och Ipanema till vänster och Jesusstatyn i mitten. Väldigt fint när mörkret lade sig och man bara såg alla ljus från staden som aldrig tar slut utan fortsätter så långt ögat kan nå, ganska stor stad.
 
 
 
 
 
Fin fullmåne bakom sockertoppen på vägen ner.
 
Igår, fredag, gick vi runt på förmiddagen, käkade lunch på Copacabana och sen åkte vi för att kolla på Cristo Redentor. Även här magisk utsikt fast från andra hållet :)
 
helt OK utsikt på den fikapausen
 
Den obligatoriska posen
 
På kvällen var det gatufest precis där vi bor. Caipirinha och grillat, livemusik på gatan och sambadansande. Behöver jag säga att vi gillar Rio?
 
Nu ska vi bada lite och ikväll ska vi gå på en fotbollsmatch om vi får tag på biljetter :) 
 
Puss och Kram
 

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2015-03-11 17:49:50

Ni är coola, diggar er <3

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela