Lisa och Siris resa

Costa Rica!

Publicerad 2015-05-06 00:20:08 i Allmänt,

Hej igen!

Efter mysiga dagar i Puerto Viejo där vi solade och badade mycket, hyrde cyklar en dag, provade på att surfa(jag, siri var skitdålig och blev 3 år gammal och skulle aldrig surfa mer i mitt liv) och kände på utelivet i den lilla "rasta" byn! Väldigt mysigt där! Vi bodde även i ett eget litet hus med egen altan & trädgård! 






Efter Puerto Viejo ville prova på mer surfing och tog oss över till andra kusten och surfparadiset Santa Teresa. En liten by där allt kretsar kring surfing och man fick en helt annan bild om vilken livsstil det faktiskt är för folk:) 
Första nätterna sov vi ett litet trähus med en utomhusdusch precis utanför, mysigt ställe! 



Det finns mängder med caféer som säljer hälsokost och smoothies, surfshop's och yoga resorts här!

Vi tog en lektion hör också och det var superkul! Dock hade vi otur för vågorna blev allt för stora (3-5m) och strömmarna i vattnet gjorde att vi inte kunde surfa. Men vi har haft många härliga dagar på stranden och solnedgångarna var så vackra!







Vi var ute en kväll på ett jätteskönt ställe som låg på stranden precis vid vattnet, Lisa hittade sin nya bästis:) 
Uturen fortsatte lite grann då ett skepp krockade med 180 tom ammoniumnitrat så vattnet blev förgiftat och gödde giftig plankton så vi fick inte gå i vattnet på 3 dagar.. Vi bestämde oss då för att åka till en annan by som heter Montezuma, där det finns vattenfall man kan bada i. Där har vi varit sen igår och idag hikade vi oss till vattenfallen, mycket vackert:) och gött att kunna bada!
Vi bor nu också med världens utsikt mot havet:)

utsikten från balkongen!



Imorgon åker vi vidare till Juko där vi förhoppningsvis kan surfa lite mer! Vi ska även göra ett dyk där om vi hittar något bra.  Den 13e maj flyger vi till LA för att spendera sista tiden i Californien och sen New York:)
Pura vida!
Allt är bra och vi njuter av livet. 
Kramar från oss


Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2015-05-06 09:38:39

Tack för alla underbara bilder!

Ni verkar minsann ta tillvara på tiden på varje ställe !
-"Det finns mängder med caféer som säljer hälsokost och smoothies, surfshop's och yoga resorts här!" - Tilltalar mig mycket :)
ha det fortsatt bra! Kram Åsa

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela